Kassico

Kassei...natuurlijk!

U kan bij ons terecht voor alle soorten kasseien, met of zonder plaatsing. U beschikt reeds over een bestaande oppervlakte kasseien die een opfrisbeurt kan gebruiken? Bekijk dan eens onze gespecialiseerde kasseireiniging en voegvullingen! U kan ons steeds contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie over ons aanbod van kasseien en diensten.

Assortiment

Van boerenkassei over kleiklinkers tot Chinese graniet tegels. Wij bschikken over een oplossing dat perfect aansluit bij uw project. Voor een visueel overzicht van ons gamma kan u de website www.kassico.be bekijken op een groter scherm. U bekijkt nu de beperkte mobiele website.

KASSEIEN

Boerenkassei, gres, porfier, Bourgondische kassei, Balegemense kassei, Zweeds of Portugees graniet... Geleverd en/of geplaatst.

KLEIKLINKERS

Nieuwe kleiklinkers of oude Hollandse recuperatie kleiklinkers.

HARDSTEEN

Belgische blauwe hardsteen en Chinese of Vietnamese blauwe hardsteen.

Reiniging en voegvulling

Dankzij onze jarenlange ervaring in reiniging en onze kennis van invoegtechnieken worden én blijven kasseien en natuursteen zo goed als nieuw. Mos en onkruid maken geen schijn van kans meer na het gebruik van onze aangepaste voegvullingsproducten. Ook het stukvriezen van de voegvulling is voorgoed verleden tijd, de voegvullingen zijn bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen en blijven steeds soepel. Uw kasseien en natuursteen zijn bovendien gemakkelijk in onderhoud! Resten grond of vuil (bvb olievlekken) die zich afgezet hebben op uw inrit door gebruik verwijdert u eenvoudig weg met een hogedrukreiniger zonder het risico de voegvulling weg te spuiten.

Prijs – kwaliteit

Reiniging en invoegen geven een uitstekend resultaat tegen een betaalbare prijs. Wij garanderen u de beste prijs – kwaliteit verhouding!

Geen overlast voor de omgeving en respect voor het milieu

Dankzij de relatief korte werktijden wordt de impact van onze werkzaamheden op de omgeving en het milieu tot een minimum beperkt. Ze veroorzaken geen overlast van vuil en stof voor de omgeving. Ook wordt het vuil door ons meegenomen en op een milieuvriendelijke wijze en volgens de wettelijke bepalingen verwerkt.

Ervaring en veiligheid

8 jaar ervaring in hogedrukreiniging en voegvulling spreekt voor zich. Bovendien zijn onze medewerkers goed opgeleid en beschikken allen over een VCA-attest basis of leidinggevend. VCA-opleidingen dragen bij tot het veiligheidsbewustzijn bij de uitvoering van de werkzaamheden.

Contacteer ons

Wij komen graag bij u langs om een beeld te krijgen van uw project. Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Kassico


Tienen
Sint-Niklaas
Tel:0478­63 81 67
E-mail:info@kassico.be

Contact